Axels Tivoli Logotyp

+4635-10 15 80

Välkommen till vårt Nöjesfält

Axels Tivoli & Nöjesfält

Etablerat 1928
TIVOLI
pariserhjul
Välkomna till Axels TIVoli

Vilka är vi?

Axels Nöjesfält etablerades redan 1928 så vi har en lång nöjestradition bakom oss och framförallt en stor erfarenhet av nöjesverksamheten i branschen. Vi är Skadinaviens största ambulerande tivoli som idag drivs utav 3:e och 4:e generationen. Inga nöjesevenemang är för stora eller för små för oss att delta i. Vi är mycket anpassningsbara till alla typer av evenemangsytor som erbjuds.

Vi har ett stort utbud av modern nöjesutrustning på Axels Nöjesfält. Vi erbjuder allt från barnkaruseller till stora och snabba åkattraktioner. Allt för en spännande upplevelse!

Säkerheten kommer alltid först! Vi besiktigar våra attraktioner i Sverige utav Salwéns ingenjörsbyrå och i Norge utav SJT. Vi har ett kontrollsystem för våra attraktioner som heter Mobaro som även används utav Liseberg, Sea World och andra stora parker och nöjesfält. Vi har även utarbetat en beredskapsplan som uppdateras löpande. Axels Nöjesfält har en ansvarsförsäkring som täcker upp till 20 miljoner SEK och utöver den så har vi en olycksfallsförsäkring. 

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för alla typer av frågor.

Oavsett din ålder, erbjuder vi något för alla!

Vi har karuseller för de allra minsta, men även åkattraktioner för dem lite mer våghalsiga som söker efter en adrenalinkick!

 

Attraktioner

Tivoli är något för alla åldrar, stora som små. Vi har ett brett utbud av attraktioner för den äventyrslystne!

Spel och Kiosker

Vad vore ett Tivoli utan spel och kiosker? Vinn fina priser bland spelen eller unna dig en sockervadd i kiosken!